LAN Academy este un program dezvoltat inca din 2014 de catre doi profesori de informatica si fizica: Adrian si Lucia Negreanu-Maior.

Da, noi suntem cei doi profesori care am reusit sa castigam multe premii si trofee atunci cand lucram la catedra. In momentul in care am decis sa renuntam la postul de la catedra, din invatamantul traditional, ne-am indreptat pasii spre web development.

Aici spun ca ne-am reinventat pentru prima data. Am inceput sa lucram cu clienti straini si romani, am dezvoltat aplicatii web personalizate bazandu-ne pe HTML, CSS, Javascript, frameworkuri de PHP: Laravel si Symfony si multe altele.

LAN Academy
Ce iti ofera LAN Academy?

Prima dragoste

Totusi prima noastra dragoste a fost munca de predare.  Am incercat, prin programul LAN Academy, sa aducem in fata studentilor nostri intreaga noastra experienta de profesori.

Dedicarea, expertiza, dragostea pentru lucrul facut bine, munca serioasa si profesionista, sunt lucruri care conteaza in orice domeniu. Cei care apeleaza la noi pot ajunge programatori de valoare.

Provocarile au aparut de peste tot. Studentii seriosi, care apeleaza la programele noastre, au diverse cerinte si foarte multe multe examene de sustinut.

Cine apeleaza la programele LAN Academy?

Studentii care doresc sa invete sa devina programatori profesionisti au nevoie de sprijin in abordarea corecta a tehnologiilor de pe piata. Invazia de informatii care vin zilnic de pe internet trebuie filtrate si ajustate. Drumul pe care studentul il alege trebuie parcurs cap coada, temeinic, organizat, astfel incat, la final rezultatele sa fie concrete.

Este foarte la indemana sa obtii informatii verificate intr-un timp scurt. Ajutorul dat de LAN Academy  consta din gasirea celor mai rapide solutii in demonstrarea si realizarea unui parcurs bun si eficient pentru cursant.

Primii pasi in programare trebuie parcursi ajutat si sustinut. Studentul reuseste apoi, independent, sa continue si cu abordari mai avansate. Reuseste de asemenea sa parcurga cursuri mai avansate, sa isi dezvolte abilitati noi si sa profeseze in domeniul in care doreste.

Primul pas in orice domeniu este descoperirea algoritmului de invatare optim. Daca comunicarea si determinarea il ajuta pe student sa isi gaseasca drumul optim spre succes, atunci drumul ales a fost cel bun.

 

 

Lasă un răspuns